Samen met andere bouwen (CPO)

In Westwaard kun je samen met anderen je droomhuis (laten) bouwen. Dat noemen we Collectief Particulier Opdrachtgeverschap (CPO). Met een groep gelijkgestemden ontwerp je samen jouw nieuwbouwwoning en ben je samen de opdrachtgever voor de aannemer. Wil je je aansluiten bij een CPO-vereniging? Hieronder vind je meer informatie.

CPO Ik Woon Betaalbaar

Met jouw toekomstige buren kun je een eigen huis met tuin ontwerpen vanaf € 249.000,- v.o.n. voor een rijwoning en vanaf € 335.000,- v.o.n. voor een twee-onder-een-kap bij het bij CPO project Ik Woon Betaalbaar. Ik Woon Betaalbaar is van plan om op Westwaard 19 woningen te realiseren. De verkaveling kenmerkt zich door een zeer diverse samenstelling van kaveloppervlaktes met verschillende tuinoriëntaties. Wil je meer informatie of je aanmelden voor dit CPO-project? Bezoek dan de website: ikwoonbetaalbaar.

 CPO Westwaarts

Westwaarts is een CPO vereniging die van de gemeente een woonveld toegewezen kreeg. Het verkavelen van dit woonveld is rond en ze zijn nu volop aan het bouwen.  Bezoek de website voor meer informatie over deze vereniging.