Interview Wout & Miranda Vloemans

 

Kavelpaspoort

  • Kavel 1: koopovereenkomst 11 augustus 2017
  • Oppervlakte: 680 m²
  • Helmbloem 23
  • Type woning: landelijk
  • Ontwerp: Architektenburo Bikker B.V.
  • Verwachte opleverdatum: zomer/najaar 2019

Eigenaren kavel 1

Wout en Miranda Vloemans wonen met dochter Wietske (7 jaar) en zoon Dirk (5 jaar) in Kaatsheuvel. Ze kijken al een aantal jaren rond voor een ander huis in de omgeving van Kaatsheuvel. Sinds de zomer van 2017 zijn ze eigenaar van kavel 1 in Westwaard. “We vielen echt voor de locatie, Westwaard heeft een landelijke uitstraling, maar ligt ook erg centraal. Onze voorkeur ging ook uit naar een natuurlijke omgeving met tuin op het zuiden en/of westen. Kavel 1 in Westwaard voldoet dus aan al onze wensen.”

Ontwerpen 
Wout en Miranda hadden geluk met het kavel. Op het moment dat zij zich voor het project interesseerden, kwam kavel 1 net weer in de verkoop. Inmiddels zijn ze bijna een jaar verder en is het ontwerp voor de woning goedgekeurd. Binnenkort dienen ze de omgevingsvergunning in. Gaandeweg het ontwerpproces zijn ze steeds enthousiaster over het nieuwbouwproject; “het ontwerp hebben we bijna volledig in handen en we hopen dan ook iets heel moois te bouwen.” 

Woning
Het gezin heeft al een tijd een woning in boerderijstijl voor ogen. De ontwerpkeuze voor een landelijke, klassieke uitstraling was daardoor snel gemaakt. De woning is net als de woning van de buren (Stephan en Els Mulders) energiezuinig én duurzaam. “we investeren in zonnepanelen en een bodemwarmtepompinstallatie voor de verwarming van de woning.”

Aanrader
Wil je landelijk wonen in Kaatsheuvel? Wout en Miranda beamen dat Westwaard een erg mooi project is. “Het is echt een aanrader om in Westwaard te gaan wonen.” Ze geven toekomstige kopers nog de tip mee om goed voorbereid te zijn. “Lees de spelregels en menukaarten nauwkeurig door. Wie weet treffen we elkaar dan nog in deze mooi nieuwbouwwijk”